JURNAL DAN BULLETIN

In Volume I on December 18, 2010 at 9:54 pm

No.17 Volume I, Tahun 2011. [Klik Disini]

PEMAHAMAN KONSEP DAN PENYUSUNAN QUALITY MANAGEMENT SYSTEM PADA INDUSTRI PANGAN DENGAN PENERAPAN 3Q


[N. E. KESUMA,  C. FARADINA, R. HAPSARI, R.HUTAMI, K.A. SAPUTRA]


─────────────────────────────────────────────

No.18 Volume I, Tahun 2011. [Klik Disini]

SISTEM  MANAJEMEN  MUTU 3 Q  PADA  CV. MEGARASA  (Usaha Sari Buah Jeruk)


[Erlindawati, A. Safitri, S. Iswani, A. Syambarkah, I. Indrajaya]

─────────────────────────────────────────────

No.19 Volume I, Tahun 2011. [Klik Disini]

ANALISIS SISTEM PENGENDALIAN MUTU INDUSTRI MINUMAN TEH KEMASAN

 

[K. Riswanto, A.Riffi, A. Prayogi, R. A. Sinaga, A. Fredickson]

─────────────────────────────────────────────

No.20 Volume I, Tahun 2011. [Klik Disini]

QUALITY MANAGEMENT SYSTEM (QMS) PADA PT BIFINDO


[U. Hasanah , I.  Putri , R.  Hackiki, C.D. B. Priska,  A. R.  Fieki]

─────────────────────────────────────────────

No.21 Volume I, Tahun 2011. [Klik Disini]

PRINSIP 3Q (QUALITY ASSURANCE, QUALITY CONTROL, QUALITY MANAGEMENT) DAN STANDAR ISO 9001:2008 PADA PERUSAHAAN

 

[M. A. Saputra, M. Christian, M. Lucky]

─────────────────────────────────────────────

No.22 Volume I, Tahun 2011. [Klik Disini]

 

 

 

 

 

─────────────────────────────────────────────

No.23 Volume I, Tahun 2011. [Klik Disini]

 

 

 

 

 

─────────────────────────────────────────────


 

 

 

 

 

 

 



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: